Portaiden mitoitus

Portaiden mitoitus

Pohjakuvien, mittojen ja kertomiesi toiveiden pohjalta suunnittelemme näyttävän porraskokonaisuuden, joka valmistetaan tietokoneohjatusti tehtaassamme. Portaat suunnitellaan perusmalliston pohjalta kohteen mittojen mukaan.

 

Kysyttävää portaiden mitoituksesta? Ota meihin yhteyttä!

Mittausohjeet ja porrastilauksen vahvistaminen

Portaan mitat tulee aina tarkistaa työmaalta, tilaus siirtyy tuotantoon vasta mittatarkastuksen jälkeen. Huomioithan, että kerroskorkeus on korkeusero alakerran valmiista lattiasta yläkerran valmiiseen lattiaan. Kerroskorkeus ja muut mitat tarkistetaan toimittamiimme kohdekohtaisiin vahvistuskuviin.

Tarkistetut mitat toimitetaan Lappiportaalle allekirjoitettuna postitse tai sähköpostitse – aina kirjallisesti. Jos vahvistettuja mittoja ei toimiteta pyydettyyn päivämäärään mennessä, portaiden toimitusaika siirtyy, kunnes kohteesta on mitat saatavissa. Jos mittaaminen mietityttää, voit kysyä myyjiltämme mittauspalvelustamme. Mittauspalvelu on saatavilla Suomessa tietyillä alueilla.

Kysy portaiden mittauspalvelusta

 

Lappiportaiden toimitus

Portaat toimitetaan työmaalle Kaukokiidon kuljetuksena, sovitulla toimitusviikolla. Lähetys on tarkistettava vastaanotettaessa. Mahdollisista pakkaukseen tulleista kuljetusvaurioista on laitettava merkintä rahtikirjaan. Vaikka pakkaus olisi vaurioitumaton, portaiden osat on tarkistettava 7 päivän sisällä lähetyksen vastaanotosta. Mahdollisista vaurioista on ilmoitettava Lappiportaalle välittömästi. Vaurioituneita tai viallisia osia ei saa asentaa paikalleen ennen yhteydenottoa tehtaalle.

Portaiden asennus

Toimitamme porraslähetyksen mukana aina asennusohjeet, joiden mukaan porras asennetaan. Tarvittavat kiinnitystarvikkeet sisältyvät lähetykseen. Mikäli porrasta asennettaessa tulee vastaan ongelmia tai jokin yksityiskohta pohdituttaa, ota viipymättä yhteyttä Lappiportaaseen.

Tarjoamme myös asennuspalvelua, kysy siitä lisätietoa myyjiltämme!

Kysy asennuspalvelusta