Rakennusteollisuuden luottokumppani

Olemme palvelleet rakennusteollisuutta jo yrityksen perustamisesta saakka. Alkuvuosinamme toimimme hirsitaloteollisuuden ja Pohjois-Suomen rakennusliikkeiden porrastoimittajana, tänä päivänä toimitamme portaita ammattirakentajien tarpeisiin ympäri maailman. Asiakkaitamme ovat johtavat rakennusliikkeet, talotehtaat hirsi- ja pientaloteollisuudessa, tukkuliikkeet sekä omakotirakentajat.

Yhteistyössä

Artichouse

Euro Loghouses

Oulun Hirsiset

Honkarakenne

Jukkatalo

Kontiotuote

Kuusamo Hirsitalot

Lappli-Talot

Nordic Polarhouse

Pellopuu

Varmennustodistus takaa laadun

Lappiporras on asiantunteva ja luotettava kumppani, joka panostaa tehokkaisiin teollisiin valmistusmenetelmiin. Sertifioidut tuotteemme täyttävät Ympäristöministeriön asettamat porrastuotejärjestelmien laatuvaatimukset, osoituksena tästä on varmennustodistuksemme. Sisäinen laadunvalvonta on osa jokapäiväistä työtämme, ulkopuoliset asiantuntijat tukevat meitä tehtävässä.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, kohtuullisin toimitusajoin. Tuotevalikoimamme palvelee huoneiston sisäisten portaiden lisäksi esimerkiksi teollisia hallikohteita ja palvelu- ja muuta julkista rakentamista. Toteutamme kohteita oman malliston lisäksi kohdekohtaisien arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti.  Tuotteemme löytyvät RT-tuotetietokannasta, mikä helpottaa ja nopeuttaa kohteeseen saumattomasti istuvien portaiden suunnittelua. Porrasvalmistajana meillä on pitkä historia, jonka myötä on rakentunut kokemuksen ja osaamisen lisäksi joustava toimintatapa, joka vastaa ammattirakentajan haasteisiin.

Mittaus- ja asennuspalvelu saatavilla Suomessa.

Ota yhteyttä

Anne Juopperi Lappiporras
Anne Juopperi
Toimitusjohtaja, sopimusasiakkaat
p. 040 546 8614
Satu Pesonen Lappiporras
Satu Pesonen
Yritys- ja kuluttajamyynti
p. 0400 393 694