Tyttö lukee kirjaa portaiden juurella.

Turvalliset, käytännölliset ja kauniit

Portaiden tärkeimmät ominaisuudet ovat turvallisuus ja käytännöllisyys – sisustuksellista ulkonäköä unohtamatta. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Lappiportaat kestävät elämää ja katsetta vuodesta toiseen. Ajaton puuporras on myös ekologinen valinta.

Pyydä tarjous Lappiportaista

Turvalliset umpipuiset portaat.

Toiveidesi portaat

Onko toiveissasi kaunis, juuri sinun kotiisi mitoitettu ja sopiva porraskokonaisuus? Porrasmallistostamme löydät paljon vaihtoehtoja! Askelmien materiaalivalinnan lisäksi myös kaiteella ja porrasvarusteilla on suuri vaikutus portaikon ulkonäköön ja käytettävyyteen. Mitoitukseltaan oikeat ratkaisut sekä korkeudessa että kaiteen rakenteessa takaavat turvallisen ja toimivan portaan.

On tärkeää, että porrasta ajatellaan jo rakentamisen alkuvaiheessa sillä portaalle varattu tila määrää portaiden mallin. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa porrasratkaisuanne jo rakentamisen alkumetreillä. Osaavat ammattilaistemme auttavat löytämään teidän kotiinne sopivan porraskokonaisuuden.

Lue lisää suunnittelupalvelustamme

puukaide
Puuseppä tarkastelee portaiden osia tehtaalla.

Sinä valitset portaiden ulkonäön, me huolehdimme turvallisesta toteutuksesta

Lappiportaat valmistetaan tietokoneohjatusti tehtaallamme Kemissä. Viimeistelemme ja tarkastamme kaikki portaiden osat käsityönä. Toimitamme portaiden mukana selkeät asennusohjeet, joita noudattaen asennus on helppoa.

Lue lisää portaiden asentamisesta 

Puuseppä Lappiportaan tehtaalla.