Puukaiteelliset portaat 

Varsinaisen portaan ilmeen viimeistelee kaidevalinta, kaide kokonaisuus muodostuu kaidesäleestä, käsijohteesta ja kaidepilareista.  Portaan varusteilla on vaikutus portaiden ulkonäköön. Kaidevalikoimastamme löydät sopivat ratkaisut niin moderniin kuin maalaisromanttiseenkin tyyliin, sekä kotiin että vapaa-ajan asuntoon.

Portaan lisäksi kaidetta tarvitaan kerroksessa jonne portaat nousevat. Kerroskaiteet sisältyvät porras toimitukseen. Porrasaukon ympärillä puu- tai lasikaide suojaa putoamiselta portaikkoon. Avoimen parven reunalla, kaide tuo sisustuksellisen ilmeen.

Harkitusti sävytetty puukaiteellinen porras luo portaaseen harmonisen ja ajattoman tunnelman. Porraskaiteessa voit valita käsijohteen sävyn askelmien kanssa yhteneväksi tai kaiteet kokonaisuuden samalla sävyllä, joka on yleisin vaihtoehto. Tuotannossamme jokainen porras on yksilö, asiakkaan toiveet huomioiden porras myyjämme ehdottavat kohteeseen sopivaa kokonaisuutta.

Kaidemalleja, materiaalia ja pintakäsittelyä erilaisiin porraskokonaisuuksiin voit kokeilla porrassovelluksella.

Valitse portaan sävy sisustuksen mukaan tai tee valinnoilla portaasta upea yksityiskohta kotiisi!

Ota yhteyttä, autamme sinua löytämään parhaan porrasratkaisun!

Vai ehkä sittenkin lasikaiteellinen porras?

Kaunis ja kevyt lasikaide on tyylikäs sisustuselementti niin uudessa kuin vanhemmassakin kodissa. Yhdistämällä lasia tai metallia puun kanssa viileät ja lämpimät pinnat kohtaavat. Vai olisiko valintasi puukaide portaaseen, lasikaide parvella ?

Tutustu lasikaiteisiin