Portaat lasikaiteella

— modernia ja minimalistista tunnelmaa

Kaunis ja kevyt lasikaide on tyylikäs sisustuselementti niin moderniin kaupunkiasuntoon, nykyaikaiseen huvilaan kuin Lapin mökin parvelle. Portaat lasikaiteella tuovat tunnelmaa ja skandinaavista tyyliä kaikenlaisiin remontti- ja uudiskohteisiin. Lasi on kestävä ja ajaton materiaali. Yhdistämällä lasia ja metallia puun kanssa, viileät ja lämpimät pinnat kohtaavat kauniilla tavalla. 

Tutustu upeisiin vaihtoehtoihin alla. Autamme sinua löytämään tilaasi sopivimman ratkaisun. Valmistamme mittojen mukaiset portaat tehtaallamme ja hoidamme kaiken asennusta myöten!  

Lasikaide portaisiin on tyylikäs ja turvallinen ratkaisu

Lasikaide on paitsi tyylikäs myös turvallinen ratkaisu. Parven ja puuportaiden lasikaiteissa käytämme aina kaidemallista riippuen joko laminoitua tai karkaistua ja laminoitua turvalasia, joka takaa kestävän ja turvallisen rakenteen rakentamisen määräykset huomioiden. Portaiden turvallisuuttta ohjaavat asetukset ja määräykset, portaiden mitoitus ja lasikaiteen kestävyys suunnitellaan jokaiseen kohteeseen sopivaksi. Suunnittelutiimimme huomioi jokaisen portaan suunnittelussa kohteen yksilölliset mitoitukset.

Tarjolla on lukuisia mallivaihtoehtoja erilaisiin sisustuksiin sopivaksi, mallisto kattaa mm. perinteiset ja nykyaikaiset, modernit portaat. Lappiportaan porrasmallistosta löydät sekä puu– että lasikaidemallistot sekä metallikaiteet, joista voimme yhdistellä juuri sinun kohteeseesi sopivan ratkaisun.

KATSO ENNEN JA JÄLKEEN -KUVAT

Kuinka tilaan portaat sekä miten portaan toimitus ja asennus tapahtuu?

Kaikki lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta ja tilasta, johon portaat tulevat. Kyseessä voi olla pientalon tai muun tilan portaat. Kodin tai vapaa-ajan asunnon laajempi remontti tai portaiden vaihtaminen. Kyseessä voi myös olla uudiskohde, johon etsitään porrasratkaisua. Palvelemme sekä kuluttaja-asiakkaita, pientalorakentajia, taloyhtiöitä että rakennusliikkeitä.

Portaiden suunnittelu ja mitoitus voidaan tehdä täysin etänä. Näin pystymme palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen.

Porras tarjouksen saaminen on helppoa kun otetaan yhteyttä valmistajaan, joka valmistaa portaat teollisesti. Asiakkaan ei tarvitse osata kertoa kuinka porras tilaan valmistetaan, vaan riittää kun saadaan kohteesta muutama mitta, joiden mukaan porras suunnitellaan valmistajan toimesta tilaan soveltuvaksi. Ammattinsa osaavat myyjät pystyvät hahmottamaan porrastilan jo muutaman kysymyksen jälkeen.

Jos käytettävissä on rakennuksen pohjapiirustukset, helpottaa se asiantuntijamme työtä, kun yksityiskohdat käydään läpi asiakkaan kanssa. Meillä on kokeneita ammattilaisia, myyjien tukena on tehtaan omat suunnitteljat, jotka auttavat ratkaisemaan porrasasiat myös haastavammissa kohteissa.

Portaat valmistetaan tehtaallamme ja toimitetaan kohteeseen. Suosittelemme ammattitaitoista asennuspalveluamme, jos asiakkaalla ei ole omaa rakentajaa käytettävissään.

Toimituksemme sisältää asennustarvikkeet ja -ohjeet, mikäli asennus halutaan tehdä itse.

Kuinka valitsen lasikaiteen portaaseen

Lappiportaan lasikaidemallistosta löytyy vaihtoehto perinteiseen puuportaaseen, tai kotiin jossa lasikaiteella haetaan kevyttä modernia sisustuksellista ilmettä.

Lasikaidemalli Timber ei vaadi mitoituksellisesti tai rakenteellisesti portaalle lisätilaa. Portaat kiinnitetään ympärillä oleviin seinärakenteisiin, tai ne ovat itsekantavana porrasjohteiden tai pilareiden varassa. Lasi on työstetty portaan sivu- ja käsijohteiden väliin, joten porrasmallista saadaan laminoidulla lasilla turvallinen, ilmava lasikaide.

Timberclamps -mallin lasikaide toteutetaan myös puuporrasrakenteeseen. Lasikaide kiinnittyy kaiteeseen heloilla, jotka antavat porraskokonaisuudelle minimalistista ilmettä. Lasikaiteiden helat asiakas voi valita ruostumattoman teräksen lisäksi myös maalattuna, joko valkoiseen tai mustan sävyyn.

Keveimmillään mallistossamme puuportaan lasikaide on moderni, minimalistinen Glass-mallin lasikaide ilman pilarituentaa. Porraskaiteessa lasi kiinnittyy johteisiin pistekiinnitysheloin, käsijohde lasikaiteelle modernilla listalla tai puuportaaseen yhdistävänä puinen johde. Glass-lasikaiteen kerroskaiteet toteutetaan kevyesti välipohjan sivuun pistekiinnityksenä tai modernilla välipohjarakenteeseen asennnettavalla palkilla.

Miksi valita Lappiporras?

Kodin rakentamisessa sisustus ja porrasratkaisut ovat yksilöllisiä, joten myös portaalta vaaditaan joustavuutta. Lappiporras on yli 30 vuoden aikana rakentanut tuotevalikoima, josta löytyy vaihtoehtoja ”jopa valinnan vaikeuteen saakka”. Asiakkaan on helppo lähteä kokoamaan omaan kotiin sopivat puuportaat skandinaaviseen tyyliin tai moderniin sisustukseen.

Lappiportaan tuotannon valmistusmenetelmät ja raaka-aine hankinnat tehdään luontoa kunnioittaen. Raaka-aine valinnoissa kuljetusmatkat ja ostoerät, tuotannossa sarjavalmistus mahdollistavat raaka-aine hävikin minimoinnin mittatilaus työlle vastuullisessa porrasvalmistuksessa.

Lappiporras on laadukkaisiin, kotimaisiin porrasratkaisuihin erikoistunut perheyritys. Portaat ovat kestäviä ja vastuullisesti valmistettuja avainlipputuotteita. Autamme sinua valitsemaan juuri kohteeseesi sopivan, yksilöllisen ratkaisun. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä unelmasi!

SUUNNITTELE PORTAAT TÄSTÄ