Palvelut

Lappiportaat sopivat niin tee-se-itse-rakentajille kuin kokonaispalvelua arvostavillekin. Meiltä saat palvelua portaiden suunnittelusta aina asennukseen asti, suunnittelupalvelumme kuuluu aina tuotteen hintaan. Kokenut ja asiantunteva henkilökuntamme, tarkka suunnittelutyö ja tuotesertifikaattimme takaavat sinulle  laadukkaan porraskokonaisuuden.

Suunnittelupalvelu

Aivan kuten jokainen koti, myös jokainen porras on yksilö. Kun otat meihin yhteyttä heti rakennusprojektin alkuvaiheessa, saat parhaan hyödyn tuotteen hintaan kuuluvasta suunnittelupalvelustamme.

Portaiden suunnittelun lähtökohtana on portaiden mitoitusta ohjaavat asetukset ja määräykset. Porras suunnitellaan kohteen mittoihin siten, että tilaan saadaan geometrisesti hyvin mitoitettu porras, jossa kulkeminen on helppoa. Kun tilaat Lappiportaat, saat nähtäväksesi kotiasi varten tehdyn porrassuunnitelman, jonka mukaan voit tarkistaa kohteen lopulliset mitoitukset ja todeta tuotteen sopivuuden.

Mittauspalvelu

Mietityttävätkö porrastilan mitat? Tarjoamme mittauspalvelua Kemin, Oulun, Tampereen, Lahden sekä näiden ympäristökuntien alueella sekä pääkaupunkiseudulla. Varmista mittauspalvelun saatavuus alueellasi myyjiltämme.

Asennuspalvelu

Halutessasi kaikkein vaivattomimman porrastoimituksen hoidamme myös asennuksen puolestasi. Tilatessasi asennukseen portaan toimituksen yhteyteen, otat vain tuotteet vastaan ja järjestät asentajalle nostoavun. Portaat rakentuvat paikalleen päivän aikana. Voit tilata meiltä myös rakennusaikaiset suojat askelmille, jolloin säästät myös portaiden suojaamisen vaivan.