Porrasremontin palvelut

Lappiportaat sopivat niin tee-se-itse-remonttiin kuin kokonaispalvelua arvostavillekin. Meiltä saat palvelua portaiden suunnittelusta aina asennukseen asti, suunnittelupalvelumme kuuluu aina tuotteen hintaan. Kokenut ja asiantunteva henkilökuntamme, tarkka suunnittelutyö ja alan uusin tekniikka takaavat sinulle laadukkaan porraskokonaisuuden. Myyjä auttaa valitsemaan oikeat palvelut Suomen mukavimpaan porrasremonttiin.

Kohdekartoitus

Myyjämme on yhteyshenkilösi, myyjän kanssa voitte valita Teille sopivat palvelut onnistuneeseen porrasremonttiin. Teemme kaikissa remonttikohteissa kohdekartoituksen joka etenee kohta kohdalta tilan rakenteista portaan yksilöllisiin malli valintoihin. Muutamalla valokuvalla ja asiakkaan haastattelulla saamme käsityksen kohteen lähtötiedoista ja voimme tehdä ehdotuksen porrasmuutokseen. Toimintatapamme on kustannustehokas ja aikaa säästävä.

Mittauspalvelu

Mietityttävätkö portaan valmistus mitat? Tarjoamme mittauspalvelua Kemin, Oulun, Tampereen, Kuopion, Lahden sekä näiden ympäristökuntien alueella sekä pääkaupunkiseudulla. Varmista mittauspalvelun saatavuus alueellasi myyjiltämme.

Asennuspalvelu

Halutessasi kaikkein vaivattomimman porrastoimituksen puramme vanhat portaat ja asennamme puolestasi uudet.
Tilatessasi asennukseen portaan toimituksen yhteyteen, otat vain tuotteet vastaan ja järjestät asentajalle nostoavun. Portaat rakentuvat paikalleen päivän aikana. Voit tilata meiltä myös rakennusaikaiset suojat askelmille, jolloin säästät myös portaiden suojaamisen vaivan.

Lappiporras-rahoitus – joustavuutta portaiden hankintaan

Lappiporras-rahoitus varmistaa, että portaiden hankinta ei jää kustannuksista kiinni. Joustavalla maksuajalla pilkot kustannukset pienempiin eriin.

Lue lisää ja hae rahoitusta